Sammenligning Af De Bedste Dash Cams I 2023

Hvis du er på udkig efter et dash cam i 2023, så er du heldig! Der er flere og flere mærker og modeller, der kommer på markedet hvert år. Men med så mange forskellige muligheder, kan det være svært at vælge det rigtige dash cam for dig.

Vi har samlet en liste over de bedste dash cams på markedet lige nu. Vi har testet og sammenlignet dem, så du kan finde det perfekte dash cam til dine behov.

1. Nextbase 622GW

Nextbase 622GW er et af de bedste dash cams på markedet i 2023. Det har en 4K opløsning og kan optage videoer i HDR. Det betyder, at du får klare og detaljerede optagelser både dag og nat. Derudover har det indbygget GPS, Wi-Fi og Bluetooth, så du kan dele dine optagelser og bruge dash cam’et som en hands-free enhed.

2. Garmin Dash Cam 66W

Garmin Dash Cam 66W er en anden fantastisk mulighed. Det er et ultra-kompakt dash cam med en vidvinkel på 180 grader. Det betyder, at det kan optage alt, hvad der sker foran dig, selvom du sidder tæt på forruden. Derudover har det en 1440p opløsning, GPS og Wi-Fi, så du kan dele dine optagelser og holde styr på dine rejser.

3. Thinkware Q800PRO

Thinkware Q800PRO er et højkvalitets dash cam med en 2K opløsning og en 140 graders vidvinkel. Det har også en indbygget GPS og Wi-Fi, så du kan dele dine optagelser og holde styr på dine rejser. Det har også avancerede funktioner som parkeringsfunktioner, der optager, når nogen nærmer sig dit køretøj, og et indbygget batteri, der kan optage, selvom dit køretøj er slukket.

4. Vantrue X4

Vantrue X4 er et andet godt dash cam valg. Det har en 4K opløsning og en vidvinkel på 160 grader. Det betyder, at det kan optage i høj kvalitet, selvom du kører i høj hastighed eller i svagt lys. Det har også en indbygget GPS, Wi-Fi og avancerede funktioner som stemmekontrol og parkeringsfunktioner.

5. BlackVue DR750X-2CH

BlackVue DR750X-2CH er et fantastiskdash cam valg til dem, der ønsker en front- og bakkamera-løsning. Det har en 1080p opløsning og en 139 graders vidvinkel på både front- og bakkameraet. Det betyder, at du får klare optagelser både foran og bagved dit køretøj. Derudover har det GPS, Wi-Fi og avancerede funktioner som parkeringsfunktioner og stemmekontrol.

Konklusion

Hvis du er på udkig efter det bedste dash cam i 2023, er der mange muligheder at vælge imellem. Hver model har sine egne unikke funktioner og fordele. Nextbase 622GW og Garmin Dash Cam 66W er fantastiske valg for dem, der ønsker den bedste optagekvalitet og fleksibilitet med trådløse funktioner. Thinkware Q800PRO og Vantrue X4 er også gode valg med avancerede funktioner og høj optagekvalitet. Endelig, hvis du ønsker en løsning med både front- og bakkamera, er BlackVue DR750X-2CH et godt valg.

Forbehold:

Vi kan modtage kompensation fra visse af de virksomheder, hvis produkter er fremhævet på dette websted. Som følge heraf modtager vi betaling, når du køber et produkt ved at bruge linkene på dette websted. Dette websted ejes og drives af det samme firma, der har ejerandel i visse produkter, der er fremhævet på dette websted. Denne kompensation og vores ejerandel kan påvirke, hvordan og hvor produkter vises på sitet, herunder rækkefølgen, de vises i. Dette site inkluderer ikke og vurderer ikke alle produkter i hver kategori. Du kan læse mere om vores annoncør forhold her