Sponsoreret Reklameindhold
De 3 Bedste Robotstøvsugere I 2023
Undgå At Betale Overpris…
Vurdering
A+
Samlet karakter
SUGEKRAFT
9.7 Gns. 97%
9.7/10
BRUGERVENLIGHED
9.4 Gns. 94%
9.4/10
STØJNIVEAU
9.6 Gns. 96%
9.6/10
EKSTRA UDSTYR
9.3 Gns. 93%
9.3/10
KUNDETILFREDSHED
9.8 Gns. 98%
9.8/10
Fordele:
BetterClean™ Optimeret Sugeindtag
GyroDetect™ Gyroskopiske Sensorere
Forhindringsovergang På 15mm
Støjniveau På 60dB
Automatisk Opladning
4 Rengøringsprogrammer
Sugekraft på 1500 Pa
Indbygget Moppefunktion
Justerbar Vandvolume
ElectroWall™ Virtuelle Vægge
Anti-Drop™ Funktion
Ladetid på 200 minutter
Arbejdsareal på 150m2
HEPA filter
Ulemper:
Kun tilgængelig online
Bliver ofte udsolgt pga. høj efterspørgsel
Anmeldelse:

VacBot R3 tilbyder uden tvivl den bedste værdi for pengene.

Med det patenterede BetterClean™ sugeindtag, gyroskopiske sensorere samt indbygget moppefunktion, får du en robotstøvsuger som sparer dig al tiden ved at støvsuge og vaske gulve, og som gør bedre rent end du selv ville kunne.

VacBot R3 er designet til at du ikke skal løfte en finger når dine gulve skal støvsuges og vaskes.

Med automatisk opladning, beholderkapacitet på 750ml, anti-drop funktion samt en forhindringsovergang på 15mm kan du let sætte VacBot R3 til at gøre sit arbejde uden opsyn.

I vores forbrugerundersøgelse stod det klart at denne robotstøvsuger er det bedste valg for 9/10 forbrugere eftersom at VacBot R3 har et arbejdsareal på 150m2 og en ladetid på ca 200 minutter, hvilket er rigeligt for at kunne gøre et hus eller en lejlighed ren på under en halv dag.

Derudover er VacBot R3 let at gøre med, eftersom at den har et støjniveau på 60dB, hvilket betyder at du let kan have den kørende mens du er hjemme, eller endda mens du sover.

Primæssigt var vi forbavsesede over man kunne få så god en robotstøvsuger til så få penge. VacBot’s “hemmelighed” er at de er et team af ingeniørere som er gået sammen om at lave en robotstøvsuger med de samme dele som store varemærker, men til en markant lavere pris.

Se Mere Om Testvinderen
Vurdering
A+
Samlet karakter
SUGEKRAFT
9.7 Gns. 97%
9.7/10
BRUGERVENLIGHED
9.4 Gns. 94%
9.4/10
STØJNIVEAU
9.6 Gns. 96%
9.6/10
EKSTRA UDSTYR
9.3 Gns. 93%
9.3/10
KUNDETILFREDSHED
9.8 Gns. 98%
9.8/10
Fordele:
Godt sugeindtag
Virtuelle vægge
Auto-opladning
Ulemper:
Arbejdsareal på 90m2
Forholdsvis dyr
Ingen moppefunktion
Anmeldelse:

På andenpladsen har vi en robotstøvsuger fra et mærke som de fleste muligvis kender, nemlig Roomba i7 fra iRobot. De er kendt for at lave robotstøvsugere af god kvalitet og Roomba i7 er bestemt ikke en undtagelse. Det er en god robotstøvsuger som kan klare de fleste opgaver uden problemer.

Dog syntes vi at den havde for mange mangler ifht. prisen (som er forholdsvis høj).

Selvom Roomba i7 klarede sig godt ifht effektivitet, tog det dog lang tid for den at komme igennem en hel rengøring. Dette skyldes at et lavt arbejdesareal på 90m2. Dvs. at det tager ca. 2 opladninger, samt at beholderen skal tømmes for at komme gennem en hel rengøring.

Dernæst havde vi gerne set at der var moppefunktion inkluderet, hvilket dog ikke var tilfældet.

Roomba i7 er stadig en rigtig fin robotstøvsuger, men det var tydeligt for os at den måtte lande på en andenplads i denne omgang.

Se Mere
Vurdering
A+
Samlet karakter
SUGEKRAFT
9.7 Gns. 97%
9.7/10
BRUGERVENLIGHED
9.4 Gns. 94%
9.4/10
STØJNIVEAU
9.6 Gns. 96%
9.6/10
EKSTRA UDSTYR
9.3 Gns. 93%
9.3/10
KUNDETILFREDSHED
9.8 Gns. 98%
9.8/10
Fordele:
Stærk sugkraft og sugeindtag
Effektiv moppefunktion
Fornuftig pris
Ulemper:
Arbejdsareal på 80m2
Lang ladetid
Højere støjniveau
Anmeldelse:

På tredjepladsen har vi Roborock Q7 Max. Med sin stærke sugekraft og gode sugeindtag, ser det ud til at være en robotstøvsuger med kvalitet i højsædet, selvom vi stadig gerne ville se mere for at være helt overbeviste.

Roborock Q7 Max’s moppefunktion, som er kendt for at være effektiv til at håndtere pletter på hårde gulve, fremstår som en interessant funktion. Dette kunne være en fordel for dem, der ønsker en alt-i-en rengøringsløsning, men vi ville sætte pris på yderligere beviser for dens effektivitet.

Hvad angår Roborock Q7 Max’s arbejdsareal og ladetid, så nævner nogle anmeldelser et fremragende batteri. Dog ville det være nyttigt at have mere specifikke detaljer om, hvor længe den kan støvsuge af gangen, før den skal oplades. Dette ville give et klarere billede af produktets samlede ydeevne.

Se Mere

Forbehold:

Vi kan modtage kompensation fra visse af de virksomheder, hvis produkter er fremhævet på dette websted. Som følge heraf modtager vi betaling, når du køber et produkt ved at bruge linkene på dette websted. Dette websted ejes og drives af det samme firma, der har ejerandel i visse produkter, der er fremhævet på dette websted. Denne kompensation og vores ejerandel kan påvirke, hvordan og hvor produkter vises på sitet, herunder rækkefølgen, de vises i. Dette site inkluderer ikke og vurderer ikke alle produkter i hver kategori. Du kan læse mere om vores annoncør forhold her