Annonceoplysning

Annonceoplysning


På Forbrugervejledningen.dk har vi stor tro på alle de produkter, vores redaktører har rost. Vi vil gerne afsløre nogle centrale fakta om nogle af de produkter, der er opført på vores hjemmeside og som modtager høje roser.


Hos Forbrugervejledningen anvender vi et omfattende vurderingssystem til at analysere og måle den fulde værdi af produkter ved at se på ingredienser, sikkerhed, forventet effektivitet, returpolitikker og overordnet kundetilfredshed. Vi indhenter også forskning fra de seneste undersøgelser og relevante kliniske forsøg.


I henhold til EU-lovgivningen om markedsføring kræves det, at ethvert forhold, der tilbyder kompensation, skal offentliggøres til enhver tid. Forbrugervejledningen.dk og dets ejere har et kompensations- eller ejerforhold til nogle af producenterne af de produkter, der er præsenteret på hjemmesiden, og derfor nyder ejerne af Forbrugervejledningen.dk godt af salget af visse produkter gennem hjemmesiden. Alle synspunkter og meninger, der gives i vurderingerne, er udelukkende dem fra redaktørerne/forfatterne og Forbrugervejledningen, som stemmer og deler deres vurdering eller anmeldelse baseret på personlig erfaring med et produkt, der er vist på Forbrugervejledningen. Kundetilfredshed og resultater er baseret på brugernes personlige erfaringer indsamlet på denne side og afspejler ikke nødvendigvis typiske resultater af brugen af disse produkter. Enhver produktanprisning, statistik, citat eller anden repræsentation af et produkt eller en tjeneste bør verificeres hos producenten, udbyderen eller relevant part.


Udtalelserne på Forbrugervejledningen.dk er ikke blevet gennemgået af Den Europæiske Unions Fødevaresikkerhedsautoritet. Ingen produkter, der nævnes på denne side, er beregnet til diagnose, behandling eller forebyggelse af nogen sygdom. Denne hjemmeside er ikke en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling.


Indholdet på Forbrugervejledningen.dk, såsom tekst, grafik, anmeldelser, produktvurderinger og informationer, der stammer fra produktproducenter, er kun til informationsformål. Du bør omhyggeligt læse al information, der leveres af produktproducenter, uanset om det er online eller på produktetiketter eller faktisk emballage.


Vi gør vores bedste for at sikre, at alle oplysninger til enhver tid er nøjagtige og opdaterede, men vi kan ikke garantere, at alle oplysninger er nøjagtige. Alle andre produkter, varemærker og mærkenavne, der er vist eller nævnt på denne side, er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive virksomheder.


Forbehold:

Vi kan modtage kompensation fra visse af de virksomheder, hvis produkter er fremhævet på dette websted. Som følge heraf modtager vi betaling, når du køber et produkt ved at bruge linkene på dette websted. Dette websted ejes og drives af det samme firma, der har ejerandel i visse produkter, der er fremhævet på dette websted. Denne kompensation og vores ejerandel kan påvirke, hvordan og hvor produkter vises på sitet, herunder rækkefølgen, de vises i. Dette site inkluderer ikke og vurderer ikke alle produkter i hver kategori. Du kan læse mere om vores annoncør forhold her